Vitaliteit coaching

Kan de bevlogenheid van jou wel wat hoger? Of kamp je met negatieve stress?

Zet dan in op vitaliteitscoaching!

Inner Diamond Path gaat graag met jou aan de slag met jouw persoonlijke hulpvraag. Ik kijk met een open blik naar jouw leefstijl en naar jouw psychologische basisbehoeften. Als vitaliteitscoach zoek ik verdieping in jouw hulpvraag. Hierdoor kun je duurzame vooruitgang boeken op het gebied van vitaliteit en leefstijl. Zo krijg jij de energie, motivatie en veerkracht om alles uit jouw persoonlijke kwaliteiten te halen. Uiteraard werkt dit in alle aspecten van jouw leven door. Het resultaat voor jou: minder moe, efficiënter werken en minder stress. Kortom, je wordt een vrijer en blijer mens!

Vitaliteit: meer energie

Maar wat is vitaliteit nou eigenlijk? Vitaliteit draait om de energie en de kracht waarmee mensen fysiek en mentaal in het leven staan. Een vitale persoon heeft een duidelijke wilskracht, beschikking over energie, lichamelijke kracht en weerbaarheid. We zeggen ook wel eens: “hey, wat straalt dit mens”.

Individuele sessies

Wanneer jouw uitgangspunt energie is en je het gevoel hebt dat je niet vol leeft, kun je in deze sessie(s) gaan voelen, ervaren & ontdekken wat jouw potentieel is. Je bent tot veel meer in staat dan dat je nu denkt. Jouw energieniveau krijgt een boost en je zou het kunnen beschouwen als een energetische proeverij. Hoogstwaarschijnlijk smaakt het naar meer. Het is raadzaam om dit vlak voor belangrijke meetings, presentaties, sollicitaties of iets dergelijks te boeken. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hieronder om een intake gesprek in te plannen.

Pakketsessies

Wanneer je het idee hebt dat je baat hebt bij een reeks sessies, dan is dit een mooie optie. Het voordeel hiervan is dat je langer aan de hand meegenomen wordt om jouw vitale energie op niveau te houden. Steeds opnieuw ga jouw vitale energie ervaren/ontmoeten en is er tevens meer ruimte en kans op het integreren in jouw dagelijkse bestaan en zijn er meerdere momenten om te kijken waar je energetisch op leegloopt. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hieronder om een intake gesprek in te plannen.

Trajecten

Na zo’n 66 dagen kun je gemiddeld pas stellen dat je nieuwe gewoonte een automatisme is geworden. Om echt stevig vast te stellen heeft een gewoonte zelfs nog langer nodig. Hoe lang verschilt per persoon, maar het aanleren van een nieuwe gewoonte was in de controlemeting in een onderzoek tussen de 18 en 254 dagen. Je kunt kiezen uit trajecten van 3, 6 of 12 maanden. De trajecten zoals Inner Diamond Path ze aanbiedt worden persoonlijk voor jou gemaakt. Ze zijn uniek en op jouw lijf geschreven. Om dat te kunnen maken voor je gaan we eerst een gesprek aan. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hieronder om een intake gesprek in te plannen.

Plan een afspraak

Back to top