Natuur beleving

Natuurbeleving: in het hier en nu zijn

Natuurbeleving is een manier om de natuur om je heen te verkennen op een schaal die je normaal niet waarneemt en op een manier die afwijkt van het geijkte. In de natuur valt heel veel te zien. Er kunnen momenten zijn dat je gevoelsmatig één met de natuur bent. Er staat niets meer tussen jou en de natuur om je heen in. Vertraging, verstilling en stil staan bij jezelf geven mogelijk inzicht in waar jij nu staat op jouw pad, in jouw leven. De natuur is een fijne en veilige plek om alle rollen, façades en maskers los te laten. Zonder oordeel kun je de natuur waarnemen zoals ze is. Zonder interruptie en tussenkomst van een aaneenschakeling van gedachten. Dat kan een zeer verruimende, inspirerende en bevrijdende werking hebben. Ga je mee op de natuur in? Dat kan op elke natuurplek in Nederland zijn. En ook in het buitenland. Ik heb de nodige reiservaring zowel binnen, als buiten Europa.

Individuele sessies

De natuur is stil, vol leven, diep geworteld, fris, en puur. Ze is een zuivere spiegel. Je kunt jezelf terug zien in al haar facetten. Als je ergens mee in de knoop zit, dan kun je tijdens het wandelen in een diepe rust komen, waarin de gedachten vervagen of stil vallen. Je kunt dan een dieper contact krijgen met jouw ziel of essentie. Ik zal je misschien hier en daar bevragen. Net zolang totdat je tot jouw/de kern komt. Je kunt voor 1 sessie of voor meerdere sessies kiezen. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hieronder om een intake gesprek in te plannen.

Pakketsessies

Zeker in de hectiek van ons bestaan, kan het een verademing zijn om er meerdere malen op uit te trekken. Eén zijn met de natuur om je heen, één met de elementen, één met jezelf. Wat spiegelt de natuur jou? We gaan hier dieper in kijken. Onderweg is er ruimte voor stilte, de natuur helemaal tot je door te laten dringen, diepzinnige gesprekken, levensvragen, meditatie, speelsheid en vooral voor de flow. Jouw stroom en tempo volgend.
Nieuwsgierig geworden? Klik dan hieronder om een intake gesprek in te plannen.

Trajecten

In de setting van de meest uiteenlopende natuurgebieden, gaan we op reis. Je loopt jouw eigen unieke pad. Het pad van het onbekende, het niet weten. Je zult vast uit jouw comfortzone komen, om daarin te schouwen wat jouw realiteit is. Jouw intuïtie krijgt extra ruimte om te ontwikkelen en te volgen. Dat maakt dat de route niet vast ligt. Waar ga je voor? Waar sta je voor? We gaan met verschillende vragen en doelstellingen op pad die voor jouw van essentieel belang zijn. De kans is groot dat je authentieker, meer open en krachtiger uit dit traject tevoorschijn komt. Ik kijk uit naar jouw komst. Als jouw tijdschema en budget het toelaten, zijn er ook persoonlijke reizen naar het buitenland te boeken. Ik maak alles op maat voor jou. Ook kunnen we variëren van setting binnen Nederland. Dat kan heel verfrissend werken.
Mocht je liever een traject aan gaan met een besloten groep, of partner, dan is dat ook mogelijk.

Nieuwsgierig geworden?

Klik dan hier om een intake gesprek in te plannen.

Back to top