Burn-out preventie

Burn-out preventie: ontstressen

Hoe herken je een burn-out?

Burn-out kandidaten kenmerken zich door een grote ijver om heel goed te zijn, in combinatie met een grote sociale betrokkenheid en een groot loyaliteits- en verantwoordelijkheidsgevoel. Je zult ze niet snel horen klagen. Als het even niet wil, zul je een extra tandje bijzetten en doen alsof er niets aan de hand is. Het zijn dus niet de zwakkeren, maar juist de sterke mensen die een grote intrinsieke motivatie hebben om het beste van zichzelf te geven. Herken jij jezelf hierin?

Om een burn-out te voorkomen is het belangrijk om in jouw drukke leven je eigen grenzen goed te bewaken. Vraag niet te veel van je zelf, maar bouw rustmomenten in en zorg dat je voldoende beweegt. Probeer de signalen van stress bij je zelf te herkennen en neem ze serieus. Ik help jou hier graag mee. Dat kan in verschillende termijnen en intensiteit. Precies zo, dat het voor jou past.

“You are a human being, not a human doing.”

Individuele sessies

Je kunt door 1 of een paar sessies inzicht krijgen in jouw patronen, die jou er mogelijk toe willen verleiden om maar steeds harder en harder te gaan werken, terwijl alles wat je nodig hebt, is juist om pas op de plaats te maken. Door extra pauze kun je meer van afstand kijken naar jouw situatie en het geeft je ook extra ruimte voor inspiratie. Je leert hierdoor jouw aandacht en energie beter te richten.
Nieuwsgierig geworden? Klik dan hieronder om een intake gesprek in te plannen.

Pakketsessies

Mocht blijken dat er meer voor nodig is om uit de zogezegde ‘groeven van de plaat’ te blijven en je echt niet meer wilt dat je energie te veel opbrandt, kan het raadzaam zijn om voor een serie sessies te kiezen. Om niet meer te blijven herhalen, maar echt te kiezen voor het nieuwe. Waardoor je weer kunt gaan vlammen, zonder op te branden. Prachtige creaties en manifestaties vanuit jouw echte zijn. Er is wel een behoud van jou in de vorm van een bevlogen persoon vol passie, vuur en enthousiasme.
Nieuwsgierig geworden? Klik dan hieronder om een intake gesprek in te plannen.

Trajecten

Het kan zijn dat jij of jouw werkgever merkt dat het het beste is om een langdurig traject (3, 6 of 12 maanden) aan te gaan. Een intake gesprek kan je helderheid geven over de ideale duur van het traject. De kans is het grootst dat je de vruchten van het traject permanent gaat plukken. Het neemt vaak langere tijd in beslag om uit patronen te komen, die je al zo lang hebt. Een volledige ommezwaai in jou en in hoe je de dingen doet. Hoe ga je deze energie op een gezonde manier in blijven zetten, zodat je er ook nog plezier in blijft houden? We gaan in waarachtigheid en met een realistische blik op wie je bent, kijken hoe je iets anders kunt gaan doen en blijven doen. Dat wat jou doet opbranden, leer je af.

Nieuwsgierig geworden?

Klik dan hier om een intake gesprek in te plannen

Back to top