Lifestyle coaching

Lifestyle: leven oppakken/beteren

Op het moment dat er nog veel meer uit het leven te halen valt dan wat je nu doet, kan het van belang zijn om een diepgaand (zelf)onderzoek te doen naar wie je echt bent en naar wat je nu daadwerkelijk wilt. Misschien is het zo dat een paar aanpassingen of veranderingen in gewoonten en patronen voldoende is. Mogelijkerwijs dien je op meerdere vlakken het roer om te gooien. Voor kortstondige/ kleine aanpassingen kunnen enkele individuele sessies of een pakket sessies voldoende zijn. Wil je echt diep gaan en een radicale verandering in jouw leven, dan geeft een traject nog meer kans van slagen. Het is een investering in jezelf op allerlei niveaus (emotioneel, financieel, sociaal & fysiek).

Individuele sessies

We gaan kijken naar wie je bent, waar je tevreden bent over jouw leven en waar niet. Wat zijn jouw kwaliteiten en talenten? Wat kun je in jezelf ontwikkelen om het leven te leven zoals jij dat graag wilt? Wat staat jou in de weg? Wat is jouw missie/taak in het leven? Wat heb je te doen? Wat zijn jouw uitdagingen? Waar heb je jezelf voor te behoeden?
Nieuwsgierig geworden? Klik dan hieronder om een intake gesprek in te plannen.

Pakketsessies

Op het moment dat je iets meer de diepte in wilt duiken, kan een pakket sessies de juiste optie zijn voor jou.
Door voor een pakket sessies te kiezen is de kans groter dat je slaagt in de door jouw beoogde doelen. Daar waar de valkuilen liggen, liggen ook tevens jouw uitdagingen. Om deze uitdagingen structureel aan te blijven gaan, is het raadzaam om met een regelmaat sessies te ondergaan. Een lifestyle change is niet zomaar geschied. Er is een structurele en gedegen begeleiding nodig op dit pad van bewustzijn. Alleen al om te kunnen zien, wat het verschil is tussen wat je is opgelegd als wat echt jouw authentieke zelf is.
Nieuwsgierig geworden? Klik dan hieronder om een intake gesprek in te plannen.

Trajecten

Een life coach coacht mensen om zichzelf hun persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven te beteren. De keuze voor een life coach is een persoonlijke. Mensen worden zich bewust en gaan op zoek naar meer inhoud en zingeving. En altijd draait het om de drie kernvragen wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Tijdens een coachingstraject ga je voor een langere periode aandachtig aan de slag met belangrijke elementen uit jouw leven. Door een langere tijd structureel hiermee bezig te zijn, verklein je enorm de kans dat je terug valt in jouw oude patronen.
Dit traject kan jouw leven permanent veranderen op alle niveau’s.
Nieuwsgierig geworden? Klik dan hieronder om een intake gesprek in te plannen.

Plan een afspraak

Back to top